Иран отрече да продава дронове на Русия. Иранският външен министър Хосеин

...
Иран отрече да продава дронове на Русия.
Иранският външен министър Хосеин
Коментари Харесай

Иран отрича да продава дронове на Русия

Иран отхвърли да продава дронове на Русия.

Иранският външен министър Хосеин Амир-Абдолахян не удостовери продажбата на военно съоръжение на Москва, в това число и на безпилотни летателни апарати, оповестява ТАСС, базирайки се на негово изявление във в. " Република ".

Той увери, че Техеран заобикаля всевъзможни стъпки, които могат да доведат до ескалация в Украйна.

Имаме разнообразни форми на съдействие с Русия, в това число в областта на защитата, само че не оказваме помощ на нито една от страните, участващи в украинския спор, тъй като сме сигурни, че той би трябвало да завърши, посочи дипломатът.
 Иран дава на Русия свои бойни дронове
Иран дава на Русия свои бойни дронове

Информацията е от Съединени американски щати

Според него сега казусът е другаде, а точно, че някои западни страни, в това число Съединени американски щати, създават оръжия и се пробват да ги продават.

" Опитваме се да избегнем всевъзможни дейности, които могат да доведат до ескалация. Работим върху прекратяването на тази война ", още веднъж акцентира иранският първи посланик.

Коментарът му е във връзка изявленията на съветника по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан по отношение на

В понеделник американският чиновник съобщи, че Иран възнамерява да съобщи на Русия до няколко стотици безпилотни летателни апарата, в това число такива, способни да носят оръжие . Освен това, съгласно неговата информация, Иран възнамерява да образова съветските сили да употребяват дроновете, като първите стадии на образованието стартират още през юли.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР