Иран може да извърши нападение срещу Израел до няколко дни,

...
Иран може да извърши нападение срещу Израел до няколко дни,
Коментари Харесай

Медия: Иран удря Израел до дни?

" Иран може да извърши нахлуване против Израел до няколко дни ", това написа медията от Еврейската страна мигнюз, като се базира на публикация във вестник " Ха Йом Израел ".

Според медийната обява Ислямската република възнамерява да извърши на удари с безпилотни самолети и крилати ракети, задействани от територията на Иран, по обекти от стратегическо значение в Израел.

" Днес почитан служител от Техеран съобщи, че държавното управление на страната му е твърдо решено да отмъсти за гибелта на седемте високопоставени командири от елитното поделение Корпус на стражите на Ислямската гражданска война, починали в Дамаск преди няколко дни. " Това е наш дълг ", съобщи иранецът ", добави мигнюз.

" Според данни на специфични служби на Израел Ислямската република също възнамерява да въоръжи към 12 000 палестинци, намиращи се сега в Йордания. Този сухопътен запас може да бъде употребен, с цел да се отклони запас на въоръжените сили на Израел, които се бият  против палестинската терористична формация Хамас в линията Газа ", добави мигнюз.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР