Инцидент с американския президент. Докато се качваше на Air Force

...
Инцидент с американския президент. Докато се качваше на Air Force
Коментари Харесай

Джо Байдън падна на стълбите на президентския Air Force 1 - slava.bg

Инцидент с американския президент. Докато се качваше на Air Force 1, Джо Байдън загуби равновесие и на два пъти падна по стълбите на самолета.

78-годишният държавен глава стартира да се качва бързо по стъпалата към президентския аероплан, когато се спъна, само че съумя да се задържи за парапета. Той се опита още веднъж да се изправи, само че още веднъж се спъна и този път падна на коляното си.

Не стана ясно дали рухването е елементарен случай или е провокирано от здравословен проблем на американския държавен глава. Преди да се качи на борда на президентския аероплан, той застана на вратата и козирува, искайки да покаже, че всичко е наред.

Байдън, дружно с Камала Харис отпътуваха за Атланта, където имат среща с хора от азиатско-американски генезис. Президентът и вицепрезидентът желаят да показват поддръжката си за общността, която беше шокирана от поредицата стрелби в масажни салони, при които имаше и смъртни случаи.

„ Той е добре. Наистина се усеща прекрасно”, съобщи заместник-прессекретарят Карин Жан-Пиер пред публицисти, във връзка препъването на Байдън.

Тя изясни случая със мощния вятър, който, по думите ѝ, едвам не съборил и нея на стълбичката на самолета.

Ръководителят на пресслужбата на Белия дом Кейт Бедингфилд постна в Туитър известие, че президентът „ просто се е спънал на стълбите” и не се е нуждаел от здравна помощ. Тя също съобщи, че Джо Байдън се усеща добре

Това не е първият случай, в който стопанинът на Белия дом пада на стълбите на самолета – сходен случай имаше и преди месец.

Вижте куриозната преживелица:!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР