Интернет сензацията Атанаска Тушева, която първо бе скандална влогърка, после

...
Интернет сензацията Атанаска Тушева, която първо бе скандална влогърка, после
Коментари Харесай

Сензацията Атанаска Тушева от Павликени гадже на рапъра Играта! Хвана го в изневяра и заплаши да претрепе новата му

Интернет сензацията Атанаска Тушева, която първо бе скандална влогърка, след това реши да става модел на долни дрехи, а малко по-късно реши да става фолк певица, да не приказваме за клипчетата за възрастни я с мъж, я единствено с... краставица, които към момента могат да се намерят в мрежата, реши да подсети за себе си. Тя се свърза с HotArena, с цел да се оплаче от рапъра Играта, който й поставил рога с друга в „ СУзопол “, както тя назовава черноморския град.

Атанаска разкрива пред Горещата сцена, че е бясно влюбена в Играта и не може да си разреши да го дели с която и да е.

Ето по какъв начин стартира историята й, която показа с нас, като ще си позволим да оставим правописа и пунктуацията й, за не се губи колорита от написаното: „ Ивайло Иванов – Играта е цялостен злощастник! Заряза ме поради тоя крокодил! Марияна се споделя к*рвата, която ми го взе! Ще й го върна с рента, той е мой, обичам го доста. Тя е с него поради славата, колата и парите. И сега са дружно на сузопол и ме блокира тоя злощастник!

Ивайло е анормален побъркал се е с тоя фитнес какъв брой пъти му споделих че не ме кефи по този начин и той продължава, на всичкото от горната страна е необикновен к*рвар не се задържа с една. И му звъня и ми блокира номера още на следващия ден ще съм там и ще разпределям крепко плесници, а той се пребира с мен точка! Иво е мой точка! И беше заборчлял и си продаде бмв то. Тоя дръвник от к*рви се побърка. После тегли заем с цел да снима новата си ария. И му останаха пари и си купи мерцедеса “.

Както ще видите от скрийншотовете в изложба, Тушева е писала на Играта, че е доста повече от новата му, че е по-красива, секси и млада от нея... Но отговор от него няма... После е писала и на Марияна куп обиди, след което приключва със опасността: „ Където те барна там ще те смеля изруд противен грозно изрусен! “. Отговор от Марияна няма.

В последна сметка Атанаска не може да се похвали с обща фотография с Играта, която да потвърди, че в действителност са имали взимане - предоставяне, защото, съгласно обяснението й,  той не желал да се демонстрират дружно. От чатовете се схваща, че даже не са спали дружно, само че тя споделя, че са правили виртуален секс във Facebook, който не може да показа, защото „ не е за пред света “.

Дали Атанаска Тушева е отпрашила за СУзопол, с цел да раздава правораздаване собственоръчно и какво ще се случи след тази история, ще следим с интерес...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР