Интернет сайтът Най-добрите европейски дестинации (European Best Destinations)* показа класациите

...
Интернет сайтът Най-добрите европейски дестинации (European Best Destinations)* показа класациите
Коментари Харесай

Обявиха най-добрите ски курорти за 2019 г. Къде са българските

Интернет уеб сайтът " Най-добрите европейски дестинации " (European Best Destinations)* сподели класациите си за 2019 година Подредиха най-хубавите плажове, най-хубавите зимни курорти, най-хубавите коледни базари, национални паркове, най-хубавите места за сантиментални пътешествия, естествени и културни забележителности, коледни ваканции и други в Европа. Всеки може да избере каквото си изиска или каквото му разрешават опциите.

Заради чукащия на вратата зимен сезон избрах да показва няколко ранглисти на европейски ски дестинации. Друга причина за избора ми е ползата към ските и сноуборда на деца и младежи, който непрестанно пораства, а у запалените по-възрастни - въобще не понижава, даже с придвижване на възрастта. И това откровено ме радва - да поясня, че спадам към вторите.

Класациите включват най-хубавите ски курорти в Италия, Франция, Австрия и Швейцария, най-хубавите фамилни ски курорти, най-хубавите ски курорти с обезпечен сняг, най-хубавите сноуборд курорти, най-луксозните и най-евтини ски курорти.

Разбира се, тези ранглисти не са единствените и несъмнено не са представителни, зимните курорти в Европа са неизброими, а оттова и опциите за избор. Но тези курорти сигурно са положителни, даже доста положителни.

Бързам да споделя, че България също влезе в класациите - в действителност в една, ще стигнем и до нея, само че може би към този момент се досещате къде сме.

Но да стартираме с най-хубавите. Повече от 120 000 души от целия свят гласоподаваха за своя любимец за 2019 година и подредиха класирането на 15 ски курорта.

Топ 15
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР