Интернет пространството ври и кипи заради горещите командоски, които днес

...
Интернет пространството ври и кипи заради горещите командоски, които днес
Коментари Харесай

Мрежата завря и се пита какви са тези командоски, които задържаха скандалната кметица

Интернет пространството ври и кипи поради горещите командоски, които през днешния ден закопчаха в центъра на София кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева.

Блондинката бе обградена от две коли с буркани през днешния ден към 13,30 часа при Спортната палата в столицата. След неочакван обиск в автомобила й по първична информация са открити 70 000 евро, които се допуска, че са първи транш от 250 000 евро. Тази сума Иванчева трябвало да получи в подмяна на предоставяне на право за градеж в региона й.


Мрежата безусловно завря и всички се питат за какво са там и кои са тези горещи командоски, които неразделно стояха до задържаната. " Защо са там, не е нужно да ревизират нея, а автомобила? Няма за какво да й вършат обиск, там са поради възможна опозиция при ареста, само че с това ще се оправят и мъже ", дивят се консуматори.

Зашеметяващите форми на униформените мадами се подчертаваха от черните облекла, с които те бяха облечени. Надолу пък дрескодът на всички бяха джинсите. Прави усещане, че маските им не са като на мъжете с дупки за очите, а единствено косите им са покрити и долната част от лицето до очите. Командоските бяха в услуга непрекъснато на Иванчева - носеха й водата, че даже й побутваха очилата нагоре, когато й падаха.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР