Интернет маркетологът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог на

...
Интернет маркетологът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог на
Коментари Харесай

Россграм вместо Instagram в Русия?

Интернет маркетологът Александър Зобов даде обещание да пусне съветския аналог на Instagram - Россграм - на 28 март , предадоха от.

Достъпът за консуматори ще бъде отворен през април 2022 година , заяви той. „ На 28 март 2022 година съветският аналог на Instagram ще бъде пуснат с нормалната функционалност и мобилни приложения за Android и iOS. Достъпът ще бъде отворен за потребителите през април 2022 година “

Россграм ще има и спомагателни принадлежности за монетизация за потребителите - заплатен достъп до наличие, функционалност за набиране на средства и други . Социалната мрежа работи и върху функционалността за прекачване на данни от Instagram . Първо достъпът ще бъде отворен за блогъри, спонсори и вложители, а през април - за други консуматори .

На 14 март Федералната работа за контрол в областта на известията, осведомителните технологии и всеобщите връзки в Русия ограничи достъпа до Instagram в Русия. Според изказването на ведомството достъпът до обществената мрежа е стеснен заради разпространяването на апели за осъществяване на насилствени дейности против руснаци, в това число военни.

Това се случи, откакто от Meta (притежателят на Фейсбук и Instagram) оповестиха, че трансформират разпоредбите си за ограничение на речта на омразата и апелите към принуждение. Социалната мрежа позволи апелите за гибел "временно ", като смяната засегна потребителите в Украйна и още няколко страни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР