Интернет инфлуенсърът Алекс Петканова и моделът Джулиана Гани триумфираха в

...
Интернет инфлуенсърът Алекс Петканова и моделът Джулиана Гани триумфираха в
Коментари Харесай

Алекс Петканова и Джулиана Гани триумфираха в първите двубои от #WINmyBET

Интернет инфлуенсърът Алекс Петканова и моделът Джулиана Гани победиха в първите дуели от онлайн риалити формата и не престават напред в надпреварата, в което 16 от най-големите български звезди ще дефинират, кой е " най-хубавият " от тях.

Шоуто, което се излъчваше извънредно на уеб страницата, бе следено от над 7 000 фенове, които можеха да поддържат своите любимци и да вземат участие в битката за специфичните награди от WINBET. Излъчването на дуелите е изцяло гратис и е налично след регистрация на уеб страницата.

Джулиана надви в оспорван и доста занимателен двубой с певицата Алисия, като натрупа солидна преднина във второто тестване от дуела - гребане с надуваемо фламинго в басейн, и съумя да първа да се добере до трите ключа, които и даваха опция първа да целуне водещия Кико и да дава отговор на въпроси за своята съперничка.

Дуелът сред Краля на поп-фолка, Азис и Алекс Петканова бе изпълнен с непредвидени обрати и голям брой смешки и занимателни моменти сред участниците. След като изцяло доминираше в надбягванията на високи токове, Алекс трябваше да преглътне частичното проваляне във втората част от дуела, когато Азис, който призна, ч едори не знае по какъв начин се пали кола, смени гумата на автомобила си по-бързо. В третата част на дуела (въпроси за съперника), Алекс обаче бе доста по-подготвена от костинбродския славей и справедливо сграбчи успеха.

#WINmyBET е неповторим реалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават между тях в поредност от дуели на духа, тялото и мозъка, с цел да дефинират, кой е най-хубавият от тях. Следващите дуели ще се проведат на 12 август, четвъртък, от 19:00 ч., когато певицата Тита ще посрещне колежката си Диона в тестването, а артистът Юлиан Вергов ще се състезава против поета и ефирен водещ Илиян Любомировв дуела " ".

До края на август, публиката може да чака още дуели с присъединяване на музикалните звезди 100 Кила, Тото от " Скандау ",Димитър Ковачев - Фънки, и Константин, актрисата Диляна Попова, фитнес-легендите и звезди на обществените медии Биляна Йотовска и Сами Хосни и " лудия кореспондент " Дани Петканов.

Освен да гледа онлайн излъчванията на дуелите, всеки регистриран консуматор на уеб страницата, може да поддържа своите любимци благодарение на специфичните, които ще получи гратис след регистрацията си на уеб страницата. Тези от феновете, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoins, а тези, които съберат най-вече от тях - ще завоюват и от WINBET.

Зрителят събрал най-вече wincoins след края на дуелите, ще завоюва чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смарт телефони iPhone 12. След всеки дуел, един почитател от тези, които са познали спечелилия в дуела ще бъде изтеглен на инцидентен принцип и ще завоюва смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди - тениски, кейсове за телефони и чаши с подписите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на инцидентен принцип измежду всички регистрирани консуматори на уеб страницата winmybet.bg следпоследния дуел. Участието в уеб страницата и в разпределението на премиите е безусловно гратис за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР