Интересно, Различно, Неочаквано, Акробатично, Комично, Танцово и Динамично преживяване предлага

...
Интересно, Различно, Неочаквано, Акробатично, Комично, Танцово и Динамично преживяване предлага
Коментари Харесай

Web Бурлеска открива сезона в новия Вариететен театър

Интересно, Различно, Неочаквано, Акробатично, Комично, Танцово и Динамично прекарване предлага новият и единствен Вариететен спектакъл в София, който показва своя първи шоу театър - " Web Бурлеска ".
отвори порти в София на 10 октомври. Кой прави нов спектакъл в такова смутно време, когато даже Цирк дьо Солей банкрутира? Екипът включва нови, свежи имена, мимове, циркови актьори, танцьори и акробати.
" Web Бурлеска " е нов тип вариететно зрелище с непредвиден метод към разказването на една атрактивна и занимателна история - шеметно премеждие в света на девойките от Интернет камерите. Един чудноват свят, за който се знае малко. Театър, танци, акробатика и клоунада се съчетават по нов и неочакван метод с интензивно употребяваната мултимедия. 

Преди началото на всяко шоу публиката е посрещана с напитка – комплимент от театъра – с която може да влезе в залата и да се настани комфортно в някое от меките кресла. Малки масички, приглушени светлини – атмосферата на вариететния спектакъл несъмнено подготвя към разпределяне. Самият театър пък е толкоз пресен и занимателен, че публиката съумява да се откъсне напълно от действителността.
Спазването на новите противоепидемични ограничения е планувано още при ремонтните действия на. По залата още се работи, когато е оповестено изключителното състояние през месец март тази година. Екипът бързо взима решение да понижи на половина първичния ѝ потенциал – 80 места. В момента салонът е с общо 40 места. Разстоянието от 1.80 метра сред редовете и необятните кресла обезпечават напълно ново равнище на комфорт и сигурност за феновете. Пространството за публиката предлага над 3 квадратни метра за всеки фен и идеална видимост към сцената от всеки фотьойл. 
Местата са лимитирани, а прекарването - извънредно .  
Изключително улеснение е, че театърът има личен паркинг .
Още по-удобно е местоположението, което няма да ви принуди да пътувате в натоварения трафик в центъра в 19:30 вечерта. Театърът се намира на бул. “Искърско Шосе ” 13, покрай разклона за Аерогарата, до където се стига елементарно и без драми. Вижте, по какъв начин се стига:

Настаняване и избор на питиета - 19:30ч. Начало на представлението - 20:00ч.
Продължителността на спектакъла е един час , след което можете да си извършите фотоси в особено основаното за задачата Инстаграм студио за спомен и шерване с другари.
Вариетето “Web Бурлеска ” е същинска перла в едно комплицирано и обезпокоително време. Шоу, основано с едничката цел да носи развлечение и наслада.

Подробности и можете да намерите в уеб страницата на театъра и в уеб страницата на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР