Интересен факт е, че тази година за Големия победител няма

...
Интересен факт е, че тази година за Големия победител няма
Коментари Харесай

Всичко Е Ясно! Ето Какво Ще Се Случи На Финала На Биг Брадър!

Интересен факт е, че тази година за Големия победител няма да има премия. Ще получи само плакет. На който ще написа „ Любима звезда на България ”. Това се случва поради авансово раздадените огромни възнаграждения на съквартирантите.

Никита се съгласила да влезе в Къщата на Големия брат за най-скромен хонорар защото статута й не бил толкоз звезден като на другите участници. Във финансово отношение обаче тя била най-обезпечена от останалите. Тя има клиника за козметика и още студио за татуси в Швеция, предават от retro.bg.

Иначе тя е родена в София. Но още на 2 години заживява в Сибир където се намират баба и дядо й по майчина линия. Майка й била с тежко онкологично заболяване и прекарала известно време в санаториум.

Когато Никита навършила възраст за учебно заведение се върнала в България и приключила образованието си в столицата. След като станала пълнолетна отпътувала за Швеция. Там срещнала бащата на сина си. С който от дълго време са разграничени. А повече от пет години живее с Боби Ръгбиста на фамилни начала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР