Интензивно е движението на един от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)

...
Интензивно е движението на един от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на един от граничните пунктове с Румъния

Интензивно е придвижването на един от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния. На граничните пунктове със Сърбия, Гърция, Република Северна Македония и Турция трафикът е естествен, оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " за товарни коли на излаз. Преминаването през взаимните гранични пунктове " Кайнарджа " / " Липница " и " Крушари " / " Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 ч. до 20:00 ч.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. Граничните инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят на осем работни места за влизащи леки коли и на пет работни места за излизащи леки коли. На пункта се правят строително-монтажни действия за реорганизация и рационализация. Това постанова краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

През празничните дни краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване. За да се избегне интензивния трафик, могат да се употребяват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: Граничен контролно-пропусквателен пункт " Брегово ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Олтоманци ".

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. Освен Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", за прекосяване могат да се употребяват и Граничен контролно-пропусквателен пункт на българо-гръцката граница - " Илинден ", " Златоград ", " Ивайловград " и " Капитан Петко челник ".

През гранични пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси. На границата с Република Северна Македония, както и на границата с Турция, трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР