Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пункта (ГКПП) на изход

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пункта (ГКПП) на изход
Коментари Харесай

Интензивен трафик към Румъния

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пункта (ГКПП) на излаз от България към Румъния, оповестяват от Министерство на вътрешните работи на своя уеб уебсайт. На пунктовете „ Видин “, „ Русе “, „ Дуранкулак “ и „ Кардам “ е натоварен за товарни коли на излаз. Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на две от трасетата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ при влизане в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация, написа.

Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / " Липница “ и „ Крушари " / " Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

Нормален е трафикът на всички гранични пунктове на границата с Гърция. През взаимните гранични пунктове „ Златоград “/ „ Термес “ и „ Ивайловград “/„ Кипринос “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.

Нормално се реализира прекосяването през пунктовете по границите с Турция и Република Северна Македония.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР