Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да

...
Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска да се разсекрети позицията ни за Украйна: Няма да се учудя, ако Терзиев сам си тръгне

„ Хайде да си изберем комисии в Народното събрание, първо там да се съсредоточим ”, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Според водачът на ГЕРБ от ПП-ДБ по-рано желаеха нови правила за избор на антикорупционната комисия, тъй като част от кметовете им са атакувани.

„ Не знам Терзиев какво знае, само че в София всеки ден е безпорядък “, счита Борисов.

„ Няма нито една търгувана поръчка, което значи, че другата година нищо няма да се случи. Той вижда, че не владее материята, а това което направиха единствено провокира нов безпорядък, няма да се учудя самичък да си тръгне “, счита водачът на ГЕРБ.

Според него кметовете, изредени от ПП-ДБ, върху които има напън, унищожават градовете си, само че не са и спазили закона. „ За Българска народна банка и несъвместимостта на Андрей Гюров с поста му като подуправител-това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за началник на Българска народна банка, който пристигна от Международния валутен фонд “, напомни Борисов.

Лидерът на първата групировка в Народното събрание посочи, че знае, че позицията на България на срещата на НАТО въплъщава признатите решения в Народното събрание. „ Когато аз бях във Вашингтон, постоянно съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти. Не знам повода заради която президентът реши да не отиде “, добави Борисов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР