Президентът на САЩ Джо Байдън нямаше нужда от опонент, за

...
Президентът на САЩ Джо Байдън нямаше нужда от опонент, за
Коментари Харесай

Анализатор: Байдън нямаше нужда от опонент, за да загуби дебата с Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън нямаше потребност от конкурент, с цел да загуби кандидат-президентския спор с Доналд Тръмп, това разяснява в студиото на Нова телевизия интернационалният анализатор Мартин Табаков.

Той добави, че феновете са видели „ целия филм ” за общата физическа и ментална непросветеност на американския президент. Според Табаков най-критичният миг в словесния конфликт е бил, когато Байдън е приказвал за налозите и сигурността, само че ненадейно е минал на друга тематика, която няма нищо общо. За страдание той не беше единствен, добави той.

Недостатъците на Тръмп също са се посочили в дебата, добави анализаторът. Той е приказвал доста общо, без детайлности за политиката, която ще води. Според Табаков обаче този път претендентът на републиканците е бил доста порядъчен.

Международният анализатор добави, че официално демократите имат към момента опция да сменят Джо Байдън с различен претендент за президентските избори в Съединени американски щати наесен. Те обаче нямат потребен политически ход, тъй като досега главната им теза е, че президентът е във форма за нов мандат, изясни Мартин Табаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР