Инспекторите на на пункта Капитан Андреево задържаха 11 516 дрехи,

...
Инспекторите на на пункта Капитан Андреево задържаха 11 516 дрехи,
Коментари Харесай

Задържаха 11 516 ментета на границата с Турция

Инспекторите на на пункта Капитан Андреево задържаха 11 516 облекла, парфюми, спортни обувки и аксесоари, имитиращи международни търговски марки, оповестиха от Агенция " Митници ".

При един от случаите в турски тир след инспекция с рентген били открити недекларирани 40 кашона с 4650 тениски и 312 суитчъра, панталони и блузи. Облеклата са били брандирани с логата на първокласни марки. На водача е формиран акт.

Само през първите пет дни на юли при митнически инспекции на леки коли и рейсове са открити 6544 парфюма, обувки, аксесоари и дрехи с обозначения на световноизвестни марки. Сред конфискуваните артикули са 2346 спортни екипи и тениски, 3052 парфюма и тоалетни води, 511 чифта обувки, 635 чанти и колани също с лого на първокласни марки. Артикулите били открити в персоналния багаж на 19 пасажери и водачи, по-голяма част от които пътуващи с рейсове от Турция за България и Румъния.

" В осъществяване на Европейския Регламент за отбрана на правата върху интелектуалната благосъстоятелност за случаите се осведомят правопритежателите на комерсиалните марки ", допълниха от ​Агенцията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР