Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на ректора на Софийския университет

...
Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на ректора на Софийския университет
Коментари Харесай

Инициативен комитет, подкрепен от ГЕРБ, издига Анастас Герджиков за президент



Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на ректора на Софийския университет „ Свети Климент Охридски “ Анастас Герджиков за президент. Той ще бъде подсилен от обединението ГЕРБ-СДС, съобщи „ bTV “.

Герджиков е ректор на Алма Матер от близо шест години.

Преди това четири години е зам.-ректор на висшето образователно заведение. Завършил е междинното си обучение в Гимназията за антични езици, а по-късно е следвал в Софийския университет.

Новината към момента не е доказана публично от централата на ГЕРБ.

Вижте какво написаха Явор Дачков и някогашният евродепутат Николай Бареков по тематиката в персоналните си профили в обществената мрежа Facebook.
*Bnews разгласява без редакторска интервенция

На втори тур Румен Радев ще се изправи против сигурни 1 млн. гласа на ГЕРБ и Движение за права и свободи. За Герджиков ще гласоподава и градската десница, която ще гласоподава против Радев. Герджиков не е необятно прочут в този момент (Радев изобщо не беше два месеца преди изборите) само че има време за медийно налагане на името му. Ако той се държи решително и не прави неточности, налагайки балансиран звук и при леко разколебани леви гласове за Радев, ниска интензивност, провокирана от умората и предизвестената победа на настоящия президент, са вероятни изненади.
Явор Дачков

Ако Инициативен комитет издигне ректора на Алма Матер професор Анастас Герджиков, приключил Хумболтовия университет (най-стария в света) за президент, а ГЕРБ и десните либерали (ДБ, СДС) и консерваторите (го поддържат отстрани) - на втория тур Радев 99,99% сигурно завършва мача. Обединено център-дясното постоянно печели у нас. Но ГЕРБ и Борисов никога да не се тикат начело.

С плана си с измамниците Кирчо и Асен Румен Радев си сътвори могъщи врагове отляво, от центъра и отдясно. Нито на ДъБъ към този момент може да разчита, нито на разпадналото се ИБНИ, а Корнелия Нинова занапред ще му подлее вода на балотажа.
На Втори тур настоящият президент ще може да разчита само на кирчовците. Българска социалистическа партия няма да се напъва поради другата им визия с Радев за структурата на идващия кабинет. Радев залага на новия план да е заварката и с централната тежест, до момента в който визията на Нинова е тя да бъде оста сред “новите” и старите партии. А и на Славчо занапред ще яде хурката Радев. Дългия е озлобен и няма да елементарни, че "харвардските измамници " му потопиха смешната партия.
Николай Бареков

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР