Инициативата на младежката структура на ГЕРБ – Пулсът на Стара

...
Инициативата на младежката структура на ГЕРБ – Пулсът на Стара
Коментари Харесай

МГЕРБ накара Стара Загора да пулсира в тракийски ритъм 

Инициативата на младежката конструкция на ГЕРБ – „ Пулсът на Стара Загора “, събра стотици хора в парк „ Артилерийски “. Всички те се хванаха за ръце под ритъма на тракийско хора и с флашмоб, изобразиха здравия сърдечен пулс на Града на липите. Идеята на МГЕРБ – Стара Загора още веднъж получи поддръжката на фолклорни танцови клубове и обединения от района.

„ След две години пандемия още веднъж сме дружно, с цел да изиграем най-дългото старозагорско хоро. Целта ни е да внесем положително въодушевление и да се обединим към традициите. Благодарим на всички, които откликнаха на апела ни и пристигнаха с национални носии! “ – сподели регионалният координатор на младежката конструкция на ГЕРБ Милен Димитров.

Хорото поведе представител на Фолклорна танцова групировка „ Настроение “, който беше определен с чоп. В танцуващия пулс се включиха регионалният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев и ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев. Те приветстваха основателите и участниците в самодейността и им благодариха, че в дни на тествания и рецесии са съумели да предизвикат доста положителни страсти, опирайки се българския фолклор.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР