Инициативата и за увеличението на пенсиите, и за безплатните детски

...
Инициативата и за увеличението на пенсиите, и за безплатните детски
Коментари Харесай

Христо Проданов: Инициативите за по-високи пенсии и безплатните забавачки са на БСП

" Инициативата и за нарастването на пенсиите, и за безплатните детски градини е напълно на Българска социалистическа партия. Няма от какво да се срамим, а има с какво да се гордеем след присъединяване си в ръководството ", съобщи лидерът на листата в 23 МИР в София Христо Проданов по БСТВ. Свършихме толкоз доста неща, колкото ГЕРБ и Борисов не съумяха за 12 години, разясни той. Проданов изрази отвращение от работата на служебното държавно управление, което връща модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи назад във властта. Този модел би трябвало да бъде опустошен, тъй като потвърди в последните 12 години, че е нездравословен за България, безапелационен е Проданов.
Твърденията на Борисов, че безплатните детски градини са факт с помощта на него, са смехотворни, разяснява Таня Мирчева, с номер 4 в листата. По думите й това, което Българска социалистическа партия реализира в ръководството, в действителност се вижда и беше направено за хората. Един от главните цели, за които Мирчева ще се бори, са проблемите на младежите и на студентите. В програмата си сме планували ограничения, ориентирани към увеличение на студентските стипендии, помощи за младите фамилии и майките студенти, посочи тя.
В новия парламент Българска социалистическа партия ще се бори страната да поема инвитро процедурите на майките.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР