Инголщад. Днес автомобилният производител Audi обяви, че марката ще се

...
Инголщад. Днес автомобилният производител Audi обяви, че марката ще се
Коментари Харесай

Audi влиза във Формула 1

Инголщад. Днес автомобилният производител Audi разгласи, че марката ще се включи в шампионата Формула 1 на Международната автомобилна федерация (FIA) от 2026 година.

" Моторният спорт е неразделна част от ДНК-то на Audi “, споделя Маркус Дюсман, ръководител на управителния ръб на Audi AG. " Формула 1 е по едно и също време световна сцена за нашата марка и извънредно предизвикателна лаборатория за развиване. Комбинацията от висока продуктивност и конкуренция постоянно е мотор на нововъведенията и прехвърлянето на технологии в нашата промишленост. С новите правила в този момент е подобаващият миг да се включим. В последна сметка и Формула 1 и Audi преследват ясни цели за резистентност ”.

От Audi показват, че новите механически правила, които ще влязат в действие от 2026 година, са фокусирани върху по-голяма електрификация и усъвършенстваните устойчива гориво. В допълнение към съществуващия таван на разноските при тимовете, през 2023 година ще бъде въведен таван на разноските по моторите. Освен това Формула 1 си е сложила амбициозната цел да бъде въглеродно-неутрална спортна серия до 2030 година

От Audi анонсират, че марката ще се включи в шампионата със свое лично хибридно задвижване, което ще бъде създадено от Audi Sport.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР