Информацията за отношението на мъжа, с когото общувате, може да

...
Информацията за отношението на мъжа, с когото общувате, може да
Коментари Харесай

Жестовете на мъжа издават истинските му намерения

Информацията за отношението на мъжа, с който поддържате връзка, може да получите от така наречен невербални изразни средства

Жестовете, мимиките, придвижванията на тялото му са подсъзнателни и по-откровено от думите показват възприятията, мислите и желанията му. Психолозите се пробват да ги поясняват и евентуално можете да им вярвате.

Още щом се срещнете, в случай че за здрависване протяга ръка от огромно разстояние, счита да ви държи на отдалеченост. Ако държи дланта си, хоризонтално, ви приема за привлекателни. Да сложи лявата си длан върху вашата десница е спорен сигнал – подготвен е да ви закриля, само че ще се пробва и да ви командва, а някои мъже влагат в това допиране и полов намек. Подаде ли ви единствено пръсти, или го отблъсквате, или е прекомерно свенлив.

Когато мъжът е притеглен, ще задържи очите си дълго върху лицето ви, по-късно леко ще ги отклони

Да се взира във вас натрапчиво, да забива взор в земята и ли очите му да шарят – все не са положителни знаци.

Като разговаряте върхът на обувката му сочи към вас, несъмнено сте го заинтригували. Кръстосването на ръцете значи, че желае да се отбрани. Ако наклони глава встрани, деликатно ви слуша. Облегне ли я на ръката си, скучае.

След като минат 20-и на минути, обърнете внимание на какво разстояние от вас се е озовал. Прието е, че при общуването има обществена зона – разстояние сред хора, които не която се позволяват другари, е от 50 см до 1,20 м. Интимната е единствено за най-близките. Ако мъжът е навлязъл е персоналната ви зона, желанията му са ясни.

Признак, че сред вас се е открила естетика, е така наречен огледална реакция – всеки неумишлено повтаря жестовете на другия.

Като мъжът стане, гледайте по какъв начин се движи. Върви ли с изпъчени гърди и спретнат стомах, значи желае да ви се хареса. Признак за това е и да приглажда косата си.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР