Инфлацията може да бъде спряна. Последните месеци на годината показаха

...
Инфлацията може да бъде спряна. Последните месеци на годината показаха
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Инфлацията може да бъде спряна

Инфлацията може да бъде спряна. Последните месеци на годината демонстрираха първите положителни сигнали. Това написа Никола Стоянов във Фейсбук.

" Инфлацията може да бъде спряна, а българският бизнес продължава да е конкурентоспособен. Кризата е тестване, само че и опция - изключително, когато приказваме за вложения. Затова и имам в действителност огромни упования към идващата година ", написа още той.  

" Позитивните вести в стопанската система обаче би трябвало да се случват благодарение на страната, а не макар нея (както за жалост се е случвало през годините). Гледам с оптимизъм към 2023 година и се надявам на мъдрост, обединяване и непоклатимост. От малко време съм в политиката и ми се коства, че това са трите най-дефицитни неща в нея ", безапелационен е икономическият министър, съобщи настоящо.ком.

" В персонален проект съм на първо място признателен. За доверието - да ми бъде препоръчано да поема тази отговорност в толкоз сложен миг за страната ни. На фамилията ми, които ме поддържат. Защото това, което стартира като кратковременен ангажимент продължава и през днешния ден. А с две деца чийто общ брой на годините е по-малък от шест, нещата не постоянно са по този начин лесни. На приятелите, които не се разсърдиха, когато не намирах време за тях. И на всички сътрудници - с които животът ме срещна за първи път или ни събра още веднъж. Бъдете здрави и нека новата 2023 година донесе най-малко 23 пъти по-големи триумфи на България и от най-смелите стопански прогнози! ", приключва обявата си Никола Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР