Инфарктно: Тийнейджър се заклещи между две сгради на главната 17-годишният

...
Инфарктно: Тийнейджър се заклещи между две сгради на главната 17-годишният
Коментари Харесай

Вижте какво точно сполетя заклещения Калоян нощес СНИМКИ

Инфарктно: Тийнейджър се заклещи сред две здания на основната

17-годишният юноша Калоян, който нощес падна до Драматичния спектакъл, е със строшен крайник.

Инцидентът е станал нощес към 21:20 часа.

Четири момчета на възраст към 17-18 години се размотавали в региона към театъра. Тийнейджърът практикувал модерното напоследък ямакаши - рисково скачане, катерене и прекосяване през градски трудности.

Служители на заведенията към театъра настояват, че верояно някой от приятелите на момчето го е предизвикал да се покатери, с цел да потвърди мъжествеността си. Дали това е истината, или просто потърпевшият е търсил тръпка, не се знае. Така момчето се качило на височина към 8 метра по постройката на гърба на театъра на улица „ Найден Геров “. След това обаче паднало в дълбоката дупка на остарялата изоставена сграда и се заклещило там.

Тъмното пространство е тясно към 50 сантиметра и надълбоко най-малко 5 метра, видя кореспондент на " Марица ". Калоян е паднал на крайници си и го е наранил съществено. Той самичък се обадил от телефона си на пожарната, с цел да ги помоли да го извадят. През това време тримата му приятели изтичали в прилежащия ресторант „ Рафи “, с цел да потърсят помощ. Управителят на заведението незабавно реагирал и се обадили на полиция и спешна помощ. Бързо пристигнали екипи на бранш „ Специализирани оперативни действия “, Бърза помощ и полиция. Пръв обаче се отзовал чичото на рисковия скачач и приказвал с него по телефона, до момента в който бил в тясното пространство.

„ Дълго време и доста старания лиши на пожарникарите да извадят момчето “, сподели шефът на ресторант „ Рафи “, който по това време е бил на промяна. След като дежурните медици прегледали катерача на здания, той е бил заведен за рентгенова фотография в болница " Света Каридад “.

Момчето е в съответно положение, като се изключи наранения крайник. Приятелите му не дали пояснение, за какво Калоян се е качил и говорили комплицирано, защото били уплашени.

Къщата, залепена до Драмата, е остаряла, срутена, цялостна с отпадъци и рискови стръмни дупки, като тази, в която е било заклещено момчето.

Не се знае чия благосъстоятелност е парцела със страшната сграда и за какво е в такова окаяно положение.

„ Ще изпратя екип още през днешния ден да ревизира мястото, да намери притежателите на парцела и да се разбере за какво не го поддържат. След това по най-бързия метод ще създадем нужното за обезопасяването му “, сподели Георги Стаменов, кмет на регион „ Централен “, пред „ Марица “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР