Инес Царкова, диетолог и фитнес експерт в XFIT Русия препоръча

...
Инес Царкова, диетолог и фитнес експерт в XFIT Русия препоръча
Коментари Харесай

Диетолог: Отслабнете със зелени салати и топла вода преди ядене

Инес Царкова, диетолог и фитнес специалист в XFIT Русия предложи някои ястия, които оказват помощ за по-бързо намаляване пред " Газета.ru ".

Според нея най-важно е да спазвате избран ред на хранене и да включвате в менюто си ястия, съдържащи фибри, подобаващи мазнини и комплицирани въглехидрати. Тя поучава да се изпива чаша топла или гореща вода 10 минути преди хранене.

Царкова съобщи, че салата от сурови зеленчуци и зеленина може да помогне на тези, които желаят да отслабнат. " Например моркови, зеле и цвекло с всевъзможни зелени подправки, подправени с лимонен сок и без сол ", сподели тя. Диетологът поучава всекидневно да се употребява задушена ленена каша, приготвена от прясно смлени семена с добавка от смляна канела и четвърт зрял банан или зелена ябълка.

Специалистката означи също, че за намаляване би трябвало да се употребява ястия от пълнозърнести храни без глутен или бобови растения. " Към това ядене би трябвало да се прибавят верните мазнини: масло от GCI, тиквени семки, слънчогледови семки, всевъзможни ядки (предварително накиснати). Друга чудесна гарнитура: орехова торта ", акцентира тя.

Диетологът добави, че е значимо да се храним в умерено положение, да дъвчем усърдно и да не се разсейваме със странични неща.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР