Индийската боливудска актриса Харназ Сандху е новата победителка в конкурса

...
Индийската боливудска актриса Харназ Сандху е новата победителка в конкурса
Коментари Харесай

Индийска актриса е новата Мис Вселена

Индийската боливудска актриса Харназ Сандху е новата победителка в състезанието „ Мис Вселена “. Състезанието се състоя в израелския курорт на Червено море Ейлат, при все протеста на няколко страни към домакините поради отношението на Израел към палестинците. В последна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка на състезанието и уточни като причина пандемията.

Конкурсът „ Мис Вселена “ включваше няколко кръга, които да покажат участниците в друга светлина: дефиле с национално облекло, по бански костюми и малко събеседване, в което хубавиците да изпъкнат с декламаторски умения.

Харназ Сандху получи короната от своята предшественичка – мексиканката Андреа Меса.

Конкурсът протече с огромно напрежение поради новата вълна на Covid-19 в Израел. Поради тази причина страната беше принудена да затвори границите си за чужденци още в края на ноември. За благополучие, множеството участнички в състезанието към този момент бяха пристигнали в Израел преди този момент. Тези, които дойдоха по-късно, получиха особено позволение за влизане в страната, само че при изискване за 72-часова карантина.

 
Съдят конкурс за хубост във Франция за дискриминация
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР