Индия регистрира 89 706 нови случая на коронавирус, с което

...
Индия регистрира 89 706 нови случая на коронавирус, с което
Коментари Харесай

Индия регистрира близо 90 000 нови случая на коронавирус за последното денонощие

Индия записва 89 706 нови случая на ковид, с което общият брой на заразяванията доближи 4.37 милиона, съобщи през днешния ден здравното министерство.
Правителството сподели, че учебните заведения още веднъж ще отворят на 21 септември за учениците от 9 до 12 клас, откакто бяха затворени повече от пет месеца. Онлайн образованието ще остане позволено.
Прочутият пантеон "Тадж махал " също ще бъде още веднъж отворен на 21 септември, а достъпът до него ще е стеснен до 5 000 туристи на ден, с цел да се предотврати огромно скупчване на хора.
По данни на здравните управляващи в Индия през последните 24 часа са регистрирани 1 115 смъртни случая от ковид, с което общият им брой е достигнал 73 890.
Индия е на второ място в света по заразявания от вируса след Съединени американски щати и на трето по смъртни случаи след Съединени американски щати и Бразилия.
Повече от 1 милион души са дали позитивна проба за ковид в Индия за по-малко от две седмици. Извършваните проби са увеличени до над 1 милион на ден, а общият брой на тестваните хора надвишава 50 милиона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР