Индия предоставя сертификат за безопасност на десетки кораби, управлявани от

...
Индия предоставя сертификат за безопасност на десетки кораби, управлявани от
Коментари Харесай

Индия помага на Русия да се спаси от петролното ембарго

Индия дава документ за сигурност на десетки кораби, ръководени от дъщерно сдружение на водещата съветска корабна група " Совкомфлот ", демонстрират публични данни, представени през днешния ден от Ройтерс.

Това разрешава експорт на нефт за Индия и другаде, откакто западните сертифициращи сдружения отдръпнаха услугите си заради световните наказания против Москва, показва организацията.

Сертификацията от Индийския корабен указател (IRClass), една от най-хубавите компании за подредба в света, обезпечава последната връзка във веригата на документите - след застрахователно покритие - нужна за поддържане на работата на държавния танкерен флот на " Совкомфлот " и доставка на съветски недопечен нефт на задграничните пазари.

Данните, събрани от уеб страницата на IRClass, демонстрират, че тя е сертифицирала повече от 80 кораба, ръководени от " Ес Си Еф мениджмънт сървисис лимитид " (SCF Management Services Ltd), юридическо лице със седалище в Дубай, посочено като дъщерно сдружение на уеб страницата на " Совкомфлот ".

Източник от индийското мореплаване, осведомен с процеса на узаконяване, сподели, че множеството от корабите на " Совкомфлот " към този момент са мигрирали към IRClass посредством подразделението в Дубай, съобщи Ройтерс.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР