Иначе и Локомотив, и Пирин подсилиха съставите си. Новите в

...
Иначе и Локомотив, и Пирин подсилиха съставите си. Новите в
Коментари Харесай

Локомотив посреща Пирин с амбиции за силен старт на сезона

Иначе и Локомотив, и Пирин укрепиха съставите си. Новите в тима на пловдивчани са крилото Бабакар Дион, халфовете Георги Каракашев и Пиер Зебли, бранителят Матеус Да Силва, вратарят Динко Хоркаш и бранителят Луан Лейте да Силва. От тях се чака да заместят напусналите Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас и Кристиан Гомис. Стражът Лукас Рейдър към момента не се е включил към Локомотив и по всичко наподобява, че договорът му ще бъде преустановен.

Последната седмица беше доста турболентна за Пирин и безусловно дни преди началото на сезона в тима бе осъществена треньорска промяна. Петър Михтарски напусна клуба, като на мястото му на скамейката ще заеме Красимир Петров. Това ще бъде и дебют за Петров отпред на Пирин. Младият експерт се завръща на „ Лаута “, откакто бе в щаба на някогашния ментор на „ смърфовете “ Александър Тунчев.

Петров ще може да разчита на новите попълнения в тима Славчо Шоколаров, който за последно носи екипа на гръцкия Астерас (Влахиоти). Към тима през това лято се причислиха още офанзивните футболисти Китан Василев и Калоян Тодоров., както и Емил Янчев и Андрей Йорданов.

В последните си инспекции преди началото на сезона Локомотив разруши Созопол с 4:0 на „ Лаута “, а Пирин надделя новака във Втора лига Беласица (Петрич) с 1:0.

„ Във всеки един мач Пирин ще играе за победа и без боязън. Независимо от противника. Това е моето схващане. Предстоящият противник Локомотив (Пловдив) е един от огромните тимове в България, това е клуб с обичаи и история. Те разполагат с доста добър треньор. Нашата цел е да се противопоставим и да стартираме по най-хубавия метод новия шампионат. Мога да разгадавам на всички футболисти. Нямаме контузени или осъдени “, съобщи наставникът на Пирин Красимир Петров ден преди дуела с Локомотив.

Вероятни сформира:

ЛОКОМОТИВ (4-2-3-1): Илко Пиргов, Милош Петрович, Мартин Паскалев, Райън Бидунга, Александър Василев, Петър Витанов, Пиер Зебли, Георги Каракашев, Бирсент Карагарен, Бабакар Дион, Димитър Илиев

ПИРИН (4-2-3-1): Янко Георгиев, Христофор Хубчев, Николай Бодуров, Петър Занев, Александър Дюлгеров, Казуки Такахаши, Красимир Станоев, Даниел Иванов, Станислав Костов, Иван Тасев, Преслав Йорданов

СТАДИОН: " ЛОКОМОТИВ "
СЪДИЯ: Драгомир Драганов
НАЧАЛО: 18:30 часа

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР