Ина Кънчева разказва за различните проекти, с които е ангажирана.

...
Ина Кънчева разказва за различните проекти, с които е ангажирана.
Коментари Харесай

Фестивални предложения в Метроном

Ина Кънчева споделя за другите планове, с които е ангажирана. Ще научите кои са определените за стипендията " С старания към звездите ", за идния фестивал " Културама ", работата с Василена Серафимова, както и звукозаписните ѝ задължения и събитията в България.

В звуковия файл може да чуете какво показа певицата.

Чуйте " Агнус Деи " от " Миса солемнис " на Лудвиг ван Бетовен с присъединяване на Ина Кънчева, Андреана Николова, Милен Божков, Франк ван Хове, Смесен хор и Следствен отдел към окръжна прокуратура на БНР, диригент Емил Табаков.

 Премиера на операта „ Чичовци “ от Лазар Николов
Директорът на Пловдивската опера Нина Найденова показва програмата на фестивала на Античния спектакъл " Опера опън ", който стартира на както и новия план " Графити Опера опън ", който ще се организира от 4 до 12 юни навън в двора на пловдивския филиал на Технически университет. Ще приказваме още веднъж и за операта " Чичовци " на Лазар Николов, чиято премиера беше на 2 март, а в този момент още веднъж се връща на сцената на операта на 25 май.

 „ Любов и разсъдък “ – Вокален рецитал на Крум Гълъбов и Зарина Гетоева
Баритонът Крум Гълъбов с предложение за два концерта – в Пловдив с православни песнопения и на Софийските музикални седмици със солов рецитал.

В рамките на културните празници " Сливенски огньове " за концерт в родния си град след двегодишно отсрочване се завръща оперната певица Татяна Шиварова, от която ще научим какво е избрала да извърши.

Специалният ни посетител ще бъде тромпетистът Сава Стоянов, който от 20 години е член на " Ансамбъл модерн " в Германия. Той изнесе концерт с отбор " Пилекадоне " в границите на фестивала " Музикартисимо ", на който се състояха премиерни осъществявания на български произведения.

В звуковия файл чуйте какво описа Сава Стоянов.

По обявата работи: Росица Михова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР