Името на бившия председател на общинския съвет в Септември Лазар

...
Името на бившия председател на общинския съвет в Септември Лазар
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития за Лазар Влайков, още един пострадал проговори!

Името на някогашния ръководител на общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който сега е подсъдим заради убийството във Виноградец, се оказва замесено във от ден на ден случаи на агресия и хипотетичен „ чадър ” над него от страна на правораздаването, предава bTV.
Йордан и Лидия Бончеви, чийто наследник е бил пребит от Влайков преди три години, проговориха за ужаса.

Как тъкмо се е стигнало до случая, описа Йордан Бончев.

След това обаче Влайков му се обадил по телефона, с цел да се „ разберат”, а след това отишъл с джипа си към къщата му, където имало спор сред двамата– само че единствено устен.По неговите думи синът му влезнал в спор със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков.

Въпреки че Влайков отправил към сина му закани – да му почерни живота или даже живот изобщо да няма, двамата стигнали до опрощение, стиснали си ръцете и даже отишли дружно до центъра на селото.

Конфликтът обаче не стопира тук – за нова година синът на Бончев още веднъж идва в селото, където е поканен от кума си да отиде в обувен завод, където се играело на карти.

Там бил и Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: „ Прасе, от кой момент те очаквам!” и двамата влезнали в ръкопашен пердах, при който Влайков бил повален на земята.

В този миг двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев върху него, до момента в който самият Влайков съумял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя конкурент, до момента в който двама души го държали. След това траял да го удря със счупената бутилка.

Познат правист на семейство пък им споделил, че против Влайков имало и други каузи, само че са прекъснати - по простата причина, че има „ чадър” над него.На въпрос за какво не са се пробвали да осъдят Влайков за това, Бончев съобщи, че такива приходи са били направени, само че „ въпросният човек се оказа общински консултант и зад тила му стоеше прокурорче от село Церово”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР