Името Денис се свързва с древногръцкото божество на плодородието и

...
Името Денис се свързва с древногръцкото божество на плодородието и
Коментари Харесай

Значение на имената: Денис – талисман, цвят, благоприятен ден

Името Денис се свързва с древногръцкото провидение на плодородието и виното Дионис.  Това име носи голям заряд на обич към живота, интензивност и податливост към развлечение.  

Притежателят на това име чудесно знае мярката на насладите от живота, тъй като, както при виното, вълненията могат както да развеселяват, по този начин и до докарват до полуда.

Обикновено интензивността на Денис се демонстрира в доста ранна възраст, той е разтревожен, любопитен, обича всевъзможни игри и постоянно се пробва да се включи в играта на по-големите деца.

Става въпрос за едно общително, благожелателно, радостно и любознателно дете. Той елементарно реализира контакт, което му разрешава бързо да се сприятелява.

В учебно заведение Денис постоянно компенсира неналичието на усърдие и неизменност с умеенето да мисли бързо и да схваща информация в придвижване.

Достатъчно е обаче Денис да се възпламени по някакъв забавен бизнес и ще е мъчно да се откри по-усърден човек от него!

Често силата на името подтиква Денис към всевъзможни завършения и ентусиазмът му може да бъде доста инфектиран.

Рядко се стреми да подчини хората, само че все пак може да притегли приятелите си дружно с него, което го прави превъзходен уредник. За страдание, обаче, когато ентусиазмът му изчезне, той елементарно може да се откаже от всичко.

Денис може да се похвали с бърз разум и при положение на опасност незабавно намира добър излаз.

Предпазливост, самообладание и ангажираност – това са качествата, които ще оказват помощ на Денис да реализира триумф в съвсем всеки бизнес и във всяка специалност.

Тайни на връзката

За да подтикнете Денис към някакво начинание, постоянно е задоволително просто прочувствено и оживено да му разкажете за него и да попитаме мнението му.

Точно това е просто най-лесният метод да го накарате да се замисли и тогава няма да му пука чия е концепцията, главното е, че тя е забавна!

Талисман: Сапфир

Цвят: Сив

Дърво: Кестен

Растение: Момина сълза

Благоприятен ден: Петък

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР