Именитият футболист на Левски от миналото, както и бивш треньор

...
Именитият футболист на Левски от миналото, както и бивш треньор
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Обертан раздиви не само Буш, а целия отбор

Именитият футболист на Левски от предишното, както и някогашен треньор на тима - Мишо Вълчев, разяснява усещанията си от мача с ЦСКА, извоюван с 2:0 от играчите на Делио Роси.

" Левски игра по-агресивно и с по-голямо предпочитание от предходните си мачове в шампионата. Играта обаче не бе на доста високо равнище. Над всички в срещата бе Габриел Обертан - подаваше, пробиваше. Действаше с готовност, а това го сподели и против Ботев. Събуди се и сподели какво може. От негови центрирания паднаха головете, след негов пас Буш удари и греда. Обертан раздвижи освен Буш, а целия тим. Може би тъкмо свободата на фланга му би трябвало. На крилото е различен състезател. Трябва да отбележим и представянето на румънеца, който този път се измъкваше от защитата и бе на точното място в няколко обстановки. Буш сподели добра успеваемост. Да, сбърка някоя и друга топка, само че като си вкарал два гола и си уцелил една греда, значи, че си си приключил работата. Дали си тичал, или подавал, не е значимо, тъй като ролята на централния нападател е да бележи. На Левски му би трябвало тъкмо подобен човек - да материализира напъните на тима, откакто в последно задължение отборът основава малко голови положения ", разяснява Вълчев пред " Тема Спорт ".

" Определено на ЦСКА липсваха по-опитните играчи в този мач. Загубата на Каранга и Манолев не бе по никакъв начин дребна. В реванша ще бъде доста мъчно на армейците, тъй като би трябвало да вкарат две попадения, само че в това време и да пазят гърба си, с цел да не получат гол. Тактиката на Левски може да се предвижда. Както и в първия мач Делио Роси най-вероятно ще заложи на ловко затваряне в личната половина и игра на контраатаки. Това ще е и вярното след постигнатия комфортен резултат. Въпреки това не трябва да има разпределяне при сините ", добави експертът.

 Един гол, а в действителност всичко
Един гол, а в действителност всичко

Ураганът „ Буш “ издуха облаците и синьото слънце изгря
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР