Имаш нова тръпка, всичко е розово и прекрасно – нищо

...
Имаш нова тръпка, всичко е розово и прекрасно – нищо
Коментари Харесай

Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш

Имаш нова тръпка, всичко е розово и прелестно – нищо ново под слънцето. Има няколко признака, които подсказват, че това е освен това от следващото ти вдлъбване. Ето ги и тях -

Припознаваш се/ сънуваш

Това е измежду сигурните знаци, че ти е влезнал под кожата. Винаги когато хлътнеш, сънуваш избраника си, да не приказваме, че всеки мъж с брада на улицата, да вземем за пример, наподобява тъкмо като твоя човек.

via GIPHY

Вманиачаваш се

Нека не се залъгваме – влюбената жена доста прилича на луд умопобъркан. Следиш го във Facebook, проверяваш профила му всеки ден, обсебваш се от нуждата да знаеш колкото се може повече за него – къде е, с кого е, какво прави, за какво го прави...И когато Facebook не е задоволителен -

Разпитваш

Хващаш ли се по какъв начин си почнала да се сближаваш с приятелите му, единствено и единствено да ти кажат нещичко за него. Всяка нова информация е добре пристигнала, а даже и да не е толкоз нова, единствено фактът, че някой загатва името му, те кара да се чувстваш по-щастлива.

Говориш

Хващаш ли се по какъв начин непрекъснато се опитваш да намесиш името му във всеки диалог, просто с цел да приказваш за него? А и тъй като се надяваш някой да ти каже какъв брой е подобаващ за теб и по какъв начин всичко е взаимно...Ако забележиш, че приятелите ти се цупят или пуфтят когато отново заговориш за него обаче – стой, тъй като май си почнала да прекаляваш.

via GIPHY

Еуфорията

...не просто по-щастлива, а напряко еуфорична. Забелязваш ли по какъв начин всичко е по-хубаво от преди, дребните проблеми в работата, стават все по-незначителни. Някой те ядоса в офиса, на улицата, скара се с приятелката си? Нищо няма значение – всичко ти минава доста по-бързо от преди. И се оказва, че розовите очила за влюбените не са просто мит, а напряко действителност.

Отнасяш се

...разсейваш се, забравяш, оглупяваш, а от време на време даже се хващаш да съзерцаваш. Ако преди не можеше да стоиш на едно място, без да правиш нищо, към този момент не е по този начин. Не ти е належащо непрестанно да си във Facebook или да правиш нещо – можеш просто да гледаш в една точка и да си мислиш за него – в главата си непрекъснато препускат разнообразни сюжети за първата ви целувка или мемоари за метода, по който те погледна последния път като те видя. Внезапно и слушането на музика се оказва по-приятно от преди, да не приказваме какъв брой доста песни стартират да се отнасят за него и за вашата мечтана любовна история.

via GIPHY

Идеализираш

Замисляш ли се по какъв начин твоят човек няма нито един недостатък и всичко в него е прелестно? Сигурен симптом на влюбването е това, че избраникът ти наподобява идеален и няма дефекти – най-малко първоначално ще е по този начин.

Бившият…Кой?

Внезапно нито някогашният, нито останалите мъже към теб са забавни. Ако се хванеш, че най-откровено не даваш пет пари за някогашния и с коя излиза в този момент, и щастливи ли са и така нататък, значи несъмнено си влюбена. Успоредно с това загубваш всевъзможен интерес за мъжете, които те смъкват – въпреки всичко никой от тях, не е задоволително добър, с цел да се съпоставя с новата ти обич.

Външният тип

Всяка заран отделяш най-малко половин час повече, с цел да изглеждаш не просто добре, а съвършено. Същото упражнение повтаряш пред огледалото и преди да си тръгнеш от работа. Започва да ти пука дали маникюрът ти е съвършен или косата ти има потребност от поддържане. Във всеки миг би трябвало да изглеждаш зашеметяващо, тъй като светът е тъкмо толкоз дребен, че е допустимо да го срещнеш инцидентно по улиците или на път за у дома, или до момента в който изхвърляш боклука, или до момента в който вършиш към заведението...

И още обич: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР