Имаме съгласие по почти всички точки на декларацията . Това

...
Имаме съгласие по почти всички точки на декларацията . Това
Коментари Харесай

Денков след срещата със синдикатите: Имаме съгласие по почти всички точки на декларацията

Имаме единодушие по съвсем всички точки на декларацията. Това съобщи министър-председателят Николай Денков след срещата с КНСБ и КТ “Подкрепа " за отбрана на Топлоелектрическа централа “Марица - изток 2 “, съобщи кореспондент на " Фокус " .

“Установихме, че имаме единодушие по съвсем всички точки на декларацията. Има няколко нюанса, по предложенията които те вършат, само че това няма да се отрази на декларацията, по която ще работим и ще подпишем до края на септември ", съобщи Денков.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров съобщи, че миньорите няма да останат без работа в интервала до 2038 година. По думите му държавното дружество ще продължи да работи и откакто се прекрати въглищнодобивната активност.

Премиерът сподели още, че от първия ден на кабинета “Денков - Габриел " се работи по предоговаряне на ПВУ в частта “Енергетика ".

Димитров разгласи, че ще се основава промишлен парк “Марица -изток ", който ще бъде финансиран посредством европейски средства. Той разгласи, че към този момент е определен подобаващ терен от близо 2000 декара.

Димитър Манолов от КТ “Подкрепа " съобщи, че би трябвало да се свърши доста работа, с цел да се стигне до съглашение, което да успокои миньорите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР