„Имаме положителна промяна в позицията на британското правителство към опасността

...
„Имаме положителна промяна в позицията на британското правителство към опасността
Коментари Харесай

Затягане на мерките в Обединеното кралство и карантинен период за повече държави

„ Имаме позитивна смяна в позицията на английското държавно управление към заплахата от увеличение на броя на инфектираните с ковид и стягане на ограниченията “, заяви в предаването „ Преди всички “ по „ Хоризонт “ Румяна Вакарелска, публицист в Лондон. Тя работи към американска корпорация за финансова информация и разбор и отразява Covid-19 и въздействието му върху бизнеса.

„ От две седмици стартират проекти за стягане на ограниченията, възнамерява се идващият стадий за битка с Covid-19, до момента в който няма ваксина, възнамерява се самия интервал на имунизирането и в самия развой се включват и възможните митинги. Тук имахме митинги като „ Животът на тъмнокожите има значение “, имаме опит с такива митинги, само че не бяха антиваксърски и Covid митинги ", описа Вакарелска.

" Имаме всички учредения за стягане на ограниченията, тъй като сега имаме малко под 1000 души инфектирани дневно. Като преди седмица бяха към 600, само че пък сега нямаме смъртни случаи във Англия, което е неповторимо. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР