Имаме политици, но нямаме държавници. Искат всички да се изкъпят,

...
Имаме политици, но нямаме държавници. Искат всички да се изкъпят,
Коментари Харесай

Хампарцумян: В България няма държавници, 20 фамилии дърпат конците

Имаме политици, само че нямаме държавници. Искат всички да се изкъпят, само че без да се намокрят. Мисля, че един 15 милиарда, които ни чакат, е значителното нещо, което да претекстове политиците да създадат кабинет. Това сподели в студиото на Нова ТВ банкерът Левон Хампарцумян.

Къпането в действителност са задачите, а мокренето – са прегръдките и целувките. Те ще са хората, които ще разпределят тези 15 милиарда. Най-голямата цел, за която не приказват, са обществените пари. Те ги употребяват и за личното си его и за други цели. (...) Трябва да се излезе от схемата - мач " Левски " - ЦСКА. Сега мачът е на президентските хора, които разпределят парите посредством служебни държавни управления, против всички останали. Плюс 20 семейства, които държат основни активи в България. Те са в най-изгодната позиция, тъй като не носят политическа отговорност, само че мощно въздействат. Те вземат участие повече във властта, в сравнение с вие си мислите, разяснява банкерът.

По думите му ние сме на вододела дали да бъдем съвременна страна с пазарна стопанска система или да бъдем една съветска губерния.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР