Имаме парламентарна република, работещ парламент, всичко друго са внушения, за

...
Имаме парламентарна република, работещ парламент, всичко друго са внушения, за
Коментари Харесай

Бих се радвал Асен Василев да е вицепремиер, каза Николай Денков

Имаме парламентарна република, работещ парламент, всичко друго са внушения, с цел да се плашат хората, че нещо неприятно се случва - нищо неприятно не се случва. Това е по конституция, отсече той

Бих се радвал Асен Василев да бъде вицепремиер след ротацията. Няма драма тук, стига и ГЕРБ да се съгласят. Важното е всеки да си е на мястото. Това сподели пред журналисти премиерът Николай Денков след освещаване на бойните ни флагове по случай Йордановден.

Първият мандат мисля, че ще е най-лесно да се осъществя, чисто механически въпрос, сподели Денков във връзка ротацията.

Имаме още два месеца в които да работим, стига сме говорили единствено за ротацията, а да забележим какво ще се работи, акцентира министър-председателят.

" Няма нищо неприятно да се сезира Конституционният съд ", сподели Денков във връзка с това, че Радев ще сезира Конституционен съд за измененията в Конституцията.

Ние имаме цялостен Шенген. Това гласи решението на Европейска комисия. Това, което остава е да се подсигури дата за отваряне на сухопътните ни граници. Важно е това, което е контрактувано и то е обществено известно. 2024 година ще се договаря, няма нищо прикрито - покрито, съобщи още той.

Имаме парламентарна република, работещ парламент, всичко друго са внушения, с цел да се плашат хората, че нещо неприятно се случва - нищо неприятно не се случва. Това е по конституция, отсече той.

Подготвяме се за договарянията за регулаторите. Ще има разискване. Терминът квотен принцип е бил употребен за корист, би трябвало да има единодушие, че хората са качествени и ще си свършат работата. Каня и опозицията и тя да се включи в процеса и да предлага имена, които са подобаващи, прикани Николай Денков.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР