Имаме огромен проблем - не просто кампанията, а и цялата

...
Имаме огромен проблем - не просто кампанията, а и цялата
Коментари Харесай

Раден Кънев: Да говорим за правителство за зимата е крайно несериозно

Имаме голям проблем - не просто акцията, а и цялата политическа рецесия е обърната обратно към проблеми в предишното, само че каква е визията ни за бъдещето е въпрос, който стои без отговор, сподели по Би Ти Ви Радан Кънев, евродепутат и член на ДСБ. 

" Г-н Борисов би трябвало да си даде сметка, че досегашния му табиет да сглобява обединения, в които неговата партия и персона са преобладаващи, просто няма да се случи. Той би трябвало евентуално да се помири, че няма да се води диалог за държавно управление с неговия мандат и че министър председател - доста бих се надявал премиерка, ще бъде човек изцяло отвън въздействието на неговите подмолни контакти и характерната му харизма ", сподели Кънев.

Да приказваме за " държавно управление за зимата " е извънредно несериозно, счита той. Или имаме подготвеност за дълготрайно съществено ръководство, съсредоточено към безспорни фигури, или просто президентът ще назначи идващия длъжностен кабинет. Но притеснявам се, че серия от избори единствено утежнява състава на Народното събрание, счита Радан Кънев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР