Имаме образцов домашен патронаж, над 500 души получават безплатен топъл

...
Имаме образцов домашен патронаж, над 500 души получават безплатен топъл
Коментари Харесай

Георги Кенов: Сунгурларе разгърна широка социална програма

Имаме примерен домакински патронаж, над 500 души получават безвъзмезден топъл обяд всеки ден, означи кметът на Сунгурларе

Община Сунгурларе е разгърнала огромна обществена стратегия, с която поддържа уязвимите групи, сподели пред Флагман.бг кметът Георги Кенов. Той акцентира, че с екипа му са построили примерен домакински патронаж, който храни ежедневно 240 консуматори.

Над 500 души пък получават безвъзмезден топъл обяд. На територията на общината действат два старешки дома, а екипът на Кенов има упоритост да построи нова постройка, към този момент даже имат създаден план. Наскоро бе преместена и незабавната помощ в центъра на Сунгурларе.

„ Гордея се с моята администрация. Смятам, че свършихме задоволително положителни неща за Сунгурларе. Не желая да звучи като похвала, само че считам, че макар всички компликации, ние вървим напред. Това е бъдещето на общината. Благодаря на всички за осъществените планове, тъй като те са огромни. Имаше хора, които ни пречиха, само че аз съм необятно скроен и не обръщам внимание “, разяснява пред Флагман.бг Георги Кенов.

„ Имам вяра, че всички наши проекти ще бъдат осъществени. Тази година развихме добра строителна стратегия, обновяваме просветителната инфраструктура, приключваме два нови корпуса, които ще открием за началото на образователната година.  Имаме план, който е на стадий координиране за замяна на водопровода на Сунгурларе и за създаване на пречиствателна станция. Това са задачите в кратковременен проект, които ще осъществими, а след канализацията ще има и асфалтиране “, добави Кенов.

Сред бъдещите планове той слага като приоритет водопроводите на три обитаеми места и ремонт на пътя Съединение-Прилеп, който е байпас на Ришкия проход.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР