Имаме неработеща съдебна система, главен прокурор, който най-арогантно отказва да

...
Имаме неработеща съдебна система, главен прокурор, който най-арогантно отказва да
Коментари Харесай

Имаме главен прокурор, който най-арогантно отказва да се отчита пред НС

" Имаме неработеща правосъдна система, основен прокурор, който най-арогантно отхвърля да се регистрира пред Народното събрание и да дава информация по същински значимите тематики за деня и каузи. Имаме липса на качествено следствие и имаме потребност от съдействието на антикорупционни неправителствени организации, които да дават светлина върху най-тъмните нюанси и проблеми, да осветляват там, където корупцията желае да се скрие ". Това съобщи правосъдният министър в оставка Надежда Йорданова на представянето на мониторингов отчет на Антикорупционния фонд.

" И през 2021 година действителната картина на корупцията по високите етажи на властта остава скрита. Скромните седем месеца, които прекарахме в изпълнителната власт, ни потвърдиха, че не можем да се борим против корупцията и да реформираме корумпирани институции, разчитайки на тези институции, " сподели още тя.

За неналичието на прогрес в битката с корупцията, при представянето на отчета, приказва и началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков - Лена Бориславова, съобщи БНР.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР