Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече,

...
Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече,
Коментари Харесай

Арман Бабикян: До седмица очаквайте някое познато лице да бъде призовано и да дава обяснения

Имаме неофициални разговри с Политическа партия и Демократична България, само че нищо повече, съобщи пред БНР пиар специалистът Арман Бабикян от Гражданско придвижване " Ние идваме! ".
Ние самите 4 пъти призоваваме за обединяване и сме безусловно праволинейни, уточни той и добави: 
" Присъствието вътре е безсмислено, в случай че няма този синергичен развой на хора с еднообразно мислене , с цел да може да се води що годе равностойна борба. Няма никакво смаляване в ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нали виждате кои политически сили пътуват надолу ". 
Ние не сме хора, които участваме в избори, просто, с цел да присъстваме , безапелационен бе Бабикян в изявление за предаването " Преди всички ". 
" Когато някой е направил такава поръчка, е добре да го направи с цялото си сърце и с целия си политически разсъдък. Ако остане даже 1% под чертата от тези, които са склонни да гласоподават за разцвет, демокрацията и справедливостта в страната, печели Борисов. /.../ Ако някой наистима има предпочитание това да се случи, ще преглъща, ще дава обратно и ще даде път на тези, които са знакови имена , с цел да могат да изтеглят най-много електорат. Ако би трябвало, ще се откаже от дотацията си и ще я даде другиму ". 
Запитан за какво общността, която представляваше митинга в Народното събрание, се раздели, Бабикян отговори: " Нормално е хората да се разделят по идеологически визии, само че не по главните цели. Този разказ, обвързван с битката с мафията, беше разумно да бъде общо виждане на всичи тези хора, без значение къде се намират съгласно идеологическите си визии. Моето недоумение е за какво толкоз мъчно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите ".
Идват избори, боят ще продължи по демократичните сили , акцентира той и добави:
" Отстрани постоянно има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В идващия ред е бухалката и тя се случва ". 
" Кампанията към този момент е стартирала, че тъй че най-много до седмица очаквайте някое лице, което ви е познато, да бъде призовано някъде и да дава пояснения ", предвижда Арман Бабикян. 
На никого не би трябвало да се отхвърля ролята в митингите , счита той по отношение на ролята на президента Румен Радев и добави: " Хубаво е да бъде оценен съгласно личните му благоприятни условия. Може да завоюва по този метод втория си мандат ". 
" Очевидно нещо при президента се е трансформирало, при Движение за права и свободи надали ", разяснява Бабикян и добави: 
" Движение за права и свободи са това, което са били. При президента смяната е прекомерно явна. Ако има предпочитание, би трябвало да даде пояснение. Когато излъчваш министри, за които казваш, че са чудесни - като министър на енергетиката да вземем за пример, а те се кълнат в " Газпром ", преди този момент издигаш други и след това ги наричаш " шарлатани ", освобождаваш трети. Леко леконравен танц с имената на хората, само че за тази разбота са нужни 2 страни ". 
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.  По обявата работи: Анастасия Крушева БНР подкасти: В центъра на системата
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР