Имаме много добра комуникация с Министерството на околната среда и

...
Имаме много добра комуникация с Министерството на околната среда и
Коментари Харесай

Танева проговори за сандала с Ревизоро

Имаме доста добра връзка с Министерството на околната среда и водите и министър Емил Димитров. Не се бяхме чували 10 дни, когато той е преболедувал коронавирус. Това увери земеделският министър Десислава Танева в телевизионно изявление.

Беше прекомерно прочувствен. Всичко това беше излишно, само че това бе решение на сътрудника. Това, че не е от нашата партия, не съм го усетила в връзката си, сподели Танева.

Всичко, което е поискано от нашата система, е предоставено в действен порядък. Документацията по повод язовирите Порой и Ахелой е предадена, сподели тя.

Тези два язовира са единствено за земеделие. Ние сме създали по този начин, че язовирите да се дават за потребностите на общината, посочи тя.

Смятам, че няма да има водна рецесия в Бургаско. По отношение, на това което се желае от системата на земеделието, ние сме го създали, съобщи земеделският министър.

Тя изясни какви промени се плануват в бранш земеделие, по отношение на предстоящите европейски средства. Ще се възвръщат напоителните системи.
Земеделието би трябвало да го приспособяваме към климатичните промени, уточни тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР