Имаме добра новина, че очакваме почти всички футболисти да са

...
Имаме добра новина, че очакваме почти всички футболисти да са
Коментари Харесай

Един Терзич: Почти всички футболисти се завръщат в състава

„ Имаме добра вест, че чакаме съвсем всички футболисти да са на линия за следобедна подготовка “, разгласи старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич на конференция преди съботното домакинство на Вердер (Бремен) в третия кръг на Бундеслигата.

„ Салих Йозджан към този момент тренира, Никлас Зюле също се завръща. Джуд Белингам и Рафаел Герейро не съумяха да упражняват с останалите през вчерашния ден, само че през днешния ден би трябвало да участват “, разяснява Терзич. Той добави, че ще би трябвало да вземе мъчно решение кои играчи да попаднат измежду титулярите за срещата с Вердер. „ Когато имаш 26 полеви състезатели, няма по какъв начин да е почтено по отношение на всички. Но желаеме да го създадем по допустимо най-справедливия метод “, сподели още наставникът на немския вицешампион.

„ Доволни сме, че в първите си мачове за сезона използвахме много разнообразни футболисти. Вердер имаше много динамичен минал сезон и заслужи промоция в елита. Сега оформиха много рисков и самоуверен състав. Но ние би трябвало да спечелим мача с нашите оръжия “, изясни Един Терзич.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР