Имам колекция от над 500 пури от цял свят. Запалих

...
Имам колекция от над 500 пури от цял свят. Запалих
Коментари Харесай

Крика къта уникални пури: Ще забогатея, ако реша да ги продам

" Имам сбирка от над 500 пури от целия свят. Запалих се по тях, до момента в който живях в Ангола. Дори въвеждам на риск с мен по 250-300 пури, когато съм ходил в Куба, Доминикана и други екзотични страни. " Това показа пред " България Днес " Митьо Крика.

От осем години силовакът живее в Лондон, където е учител по математика, биология, химия и физика в католическо учебно заведение с преобладаващо тъмнокожи деца. Работата съвместява с защита в пъб до стадиона на " Арсенал ", а на Албиона Димитър Ходжев живее със своята половинка Камелия.

" Купих си специфичен ледник, в който да запазвам пурите. Ще забогатея, в случай че реша да ги продам. В Англия е огромен бизнес. Тук кутия цигари е 12 паунда (близо 30 лева - б.а.). Където и да вървя си донасям най-малко по 200 пури. Рискувам - в случай че ме заловен ще платя солена санкция. Най-скъпата от тях е 130 паунда (близо 300 лева).

Крика към момента не се е решил да завърти сериозен бизнес с пурите на Острова, като към този момент обмисля концепцията. " Мога да пуша най-скъпите кубински пури и да пия най-марковия ром, само че аз съм едно обикновено момче, което работи на 1000 места и не е цъфнал и вързал ", споделя за себе си в типичния си жанр Митьо. Здравенякът учител е безапелационен, че скоро ще се врече във безконечна честност на своята половинка, с която са дружно повече от осем години. Подписването ще бъде в Лондон, а обилното празненство ще бъде по остарял български бит в национални носии на родопска поляна с доста гайдари и всички обичайни традиции.

Въпреки това Митьо и Камелия не обмислят връщане за непрекъснато в родината. След Брекзит двама могат да се реалокират в Испания или назад в Ангола, където стопанската система е мощна и има голям брой диаманти и опция за бизнес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР