Имахме сериозни разговори с Везенков. Засега имаме уверение за февруари,

...
Имахме сериозни разговори с Везенков. Засега имаме уверение за февруари,
Коментари Харесай

В крайна сметка - Везенков ще играе и в следващите квалификации

" Имахме съществени диалози с Везенков. Засега имаме увещание за февруари, нека не се промени нещо. Разбира се, че липсва. Може би ще имаме нов състезател за плеймейкър, което е доста значимо. Трябва ни и повече време за подготовка, защото за три дни преди мачовете няма по какъв начин това да се случи. Станимир Маринов доста ни липсваше ", разгласи селекционерът на баскетболния отбор на България Росен Барчовски във връзка последните мачове от предварителните квалификации за Евробаскет 2025 през февруари следващата година.

Специалистът приказва при завръщането на националите от Никозия.

България победи като посетител Кипър в неделя със 75:66 в среща от четвъртия кръг в група " F " от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година и записа трети триумф.

" Само на 50 % сме удовлетворени. Не успяхме да спечелим първия, само че спечелихме един мач, което ни оставя в играта. Февруари ще решаваме нещата против Румъния и Португалия. И в двата дуела имахме амплитуди в представянето, сред първа и втора част. Не е елементарно да направя точна оценка. Физически не сме годни. Никого не упреквам, само че за три дни няма по какъв начин да се навакса това с националния тим. Окапваме в края на мачовете, а и имаме проблеми с някои постове. Класата ни не е задоволителна сега ", съобщи още Барчовски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР