Имахме дефектна конструкция на управление, поставена на плаващи пясъци. Добре

...
Имахме дефектна конструкция на управление, поставена на плаващи пясъци. Добре
Коментари Харесай

Харлан Александров: При тази омраза, без коалиционно споразумение няма как да се случи стабилно управление

Имахме дефектна структура на ръководство, сложена на плаващи пясъци. Добре ще е, в случай че в този момент има късмет да се трансформират нещата и да се построи постоянна структура. Премиерът Денков избърза с тази оставка на държавното управление и по този начин се връщаме в изходната точка на спора сред сътрудниците, които още веднъж се трансформират в съперници, съобщи по Нова ТВ антропологът Харлан Александров Той посочи, че и двата субекта в ръководството са доста разнообразни и с разнообразни визии и мироглед. В актуалната обстановка всеки от водачите приказва на своите гласоподаватели. Не е допустимо при такава ненавист и опълчване, без съдружно съглашение и ясна рамка да се случи взаимно ръководство, добави анализаторът.

Александров уточни, че диалогът за прокуратурата е борба за властта. Важно е кой управлява репресивния уред и поради това са вероятни кавги и разминаване в позициите.

Той разяснява и версията, че Румен Радев ще оглави политически план. Става дума за мощно популистка вълна, която няма да е от мащабите на Симеон или Борисов. Ако отидем на избори има риск да се тръгне към нещо сходно като опит, само че той няма да има стабилно значение за страната, счита Александров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР