Имахме 18 различни групи и всяка група предложи около 10

...
Имахме 18 различни групи и всяка група предложи около 10
Коментари Харесай

Кирил Петков: Коалицията няма да работи на общи приказки, ще говорим за реални политики

Имахме 18 разнообразни групи и всяка група предложи към 10 страници политики – това са 180 страници документ, който би трябвало да се постави в една обща рамка и всеки един от съдружните сътрудници да го прегледа деликатно и по-късно да се подпишем под него. Това сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме смяната " във връзка договарянията за съдружно съглашение за държавно управление, съобщи кореспондент на.

За разлика от други съглашения, тук нещата са доста детайлни и това дава метода, по който тази коалиция ще работи – няма да работи на общи приказки и на необятни линии, а ще приказваме за действителни политики, действителни съглашения. Колкото по-детайлно са написани тези политики в този документ, толкоз по-малко разногласия ще имаме в бъдеще по тези въпроси, съобщи Петков.

Имена на хора към момента няма да споделям. Първо се споразумяваме за политики, съгласяваме се, подписваме документа и по-късно почваме да приказваме за имената. Имената би трябвало да са разследване на политиките, а не противоположното, добави той.

сподели още, че съгласно него една бъдеща коалиция ще бъде най-устойчива, в случай че всяка от четирите партии – "Продължаваме смяната ", Българска социалистическа партия, "Има подобен народ " и "Демократична България " имат участници в съдружното държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР