Имах изключителен късмет в живота си – и лош, и

...
Имах изключителен късмет в живота си – и лош, и
Коментари Харесай

Секс и любов на снимачната площадка: Деми Мур и мъжете в живота й

" Имах извънреден шанс в живота си – и неприятен, и добър. Писането на книгата Inside Out ме накара да осъзная какъв брой вманиачен и необикновен е бил по едно и също време той ", сподели преди време Деми за книгата си, която е прям персонален роман за детайлите към най-видимата за хората част от нейната история, която включва и всичките й любови. Оттогава ползата на феновете към взаимоотношенията с мъжете в живота й се усили, тъй като не са един или двама, а много повече...

Бракът й с Брус Уилис завършва след 13 години и 3 деца, а този с Аштън се разпада поради изневери и желанието на артиста за включване на трети човек в интимните им връзки – нещо, което Деми дефинира като " неточност ": " Исках да му покажа какъв брой страхотна и занимателна мога да бъда, по тази причина първоначално се съгласих, само че след това... ".  Брус и Аштън обаче са единствено двама от мъжете в живота й. Актрисата постоянно е желала да откри огромната обич – и преди, и след тях. 

Първият мъж на Деми е Фреди Мур. Точно от него взима фамилията. Двамата подписват брак през 1980 година, когато актрисата е единствено на 17 години. Отношенията им се разпадат единствено 5 години по-късно. Преди да се оженят обаче, Деми изневерява на бъдещия си брачен партньор с 56-годишния Пол Карафоутес ден преди сватбата. В свое изявление Карафоутес споделя: " Бяхме млади, изживявахме странни времена, никой не ни оферираше книга, която те учи по какъв начин да се държиш. Но не чаках тя да доближи такава долнопробност – да изневери в предбрачната вечер ". В отговор на това Деми споделя, че повода за държанието й е била потребността да се отърси от тъгата от загубата на татко си по-рано същата година.



По време на брака си с Фреди Мур актрисата е имала и къси взаимоотношения със звездата от " Двама мъже и половина " Джон Крайър, до момента в който снимат кино лентата No Small Affair. След раздялата си с първия си мъж, Деми придобива взаимозависимост към кокаин и постоянно пие алкохол в огромни количества. Когато получава роля във филма St. Elmo's Fire през от 1985 година, екипът на продукцията поставя условие – ще резервира ролята, само че единствено в случай че се лекува. Тогава Деми осъзнава, че има защо да се бори и че желае да бъде част от тази продукция. Напълно и без " стимуланти " се посвещава напълно на снимането на кино лентата. Снимачната площадка се оказва сцена на нейните любовни прекарвания и тъкмо по тази причина през 1986 година тя се сгодява за Емилио Естевес, който среща по време на фотосите на същия филм. Отношенията им обаче още веднъж са краткотрайни. 



Следва една от най-трайните и бурни връзки на актрисата – тази с артиста Брус Уилис, от който има 3 деца. Двамата се женят през 1987 година, а бракът им продължава 12 години. В момента те поддържат другарски взаимоотношения. Преди дни артистът навърши 65 години, а Деми реши да означи празника, като го поздрави в Инстаграм профила си със остаряла фамилна фотография с покъртителен текст, гласящ: " Честит рожден ден, Брус! Благодаря ти за трите най-големи подаръка в моя живот ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Demi Moore (@demimoore) на Мар 19, 2020 в 10:38 PDT

След Брус Деми се среща с инструктора си по бойни изкуства в интервал от 3 години, докато един ден не се среща с Аштън Кътчър на вечеря с общи другари. Актрисата признава, че още тогава двамата си говорили до сутринта за най-различни неща от живота им. Няколко месеца по-късно те за пръв път се появяват на аления килим, любопитното е, че са дружно с цялото й семейство – някогашния й брачен партньор Брус и децата. Напук на всичко, което се изписва в медиите по това време, че актрисата е " разбивачка на сърца " (особено на млади момчета, защото тя се е срещала и с Колин Фарел, и с Тоби Магуайър), двамата с Аштън се женят през 2005 година Две години по-рано тя прави импровизиран аборт 

За връзките им Аштън споделя, че в никакъв случай нито е желал да промени Деми, нито тя е желала да промени него и връзката им е страхотна. Това, става известно, не е тъкмо по този начин. Аштън, който е с 15 години по-млад от Деми, непрекъснато търси метод да разнообрази половия им живот, като желае в интимните им връзки да влезе и трети човек. " Не мисля, че би трябвало да се подразбира, че той ме е подбудил “, споделя Мур в свое изявление пред Елън Дедженеръс във връзка с груповия секс. „ Той показа нещо, което беше просто фикция, и пожелах да му угодя и да бъда това, което си мислех, че желае “. Двамата се разделиха през ноември 2011 година, а две години по-късно завършиха развода си. Оттогава се появяват клюки за срещи на Деми с разнообразни мъже, само че нито един не е с доказан статут към този момент.


 Когато Деми Мур среща Аштън Къчър. Прочетете фрагмент от " Всичко, което съм "!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР