Имах честта днес да проследя демонстрациите на способности на военнослужещите

...
Имах честта днес да проследя демонстрациите на способности на военнослужещите
Коментари Харесай

Областният управител на Пловдив посети Црънча с Херо Мустафа и Драгомир Заков

Имах достойнството през днешния ден да проследя демонстрациите на качества на военнослужещите от Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО), които вземат участие в многонационалното обучение " Trojan Footprint 22 “, и на техните сътрудници. А всичко, което видях през днешния ден от българските военнослужещи, участващи в учението, изпълва с горделивост! Това написа в формалната си страница регионалният шеф на Пловдив.

Учението се организира на територията на 13 страни – домакини. В България вземат участие военнослужещи от съюзническите армии на Англия, Съединени американски щати, Румъния, на Грузия, като общият им брой доближава до 300, от които българските военни са до 170.

Демонстрациите се организираха на учебно-тренировъчния комплекс " Црънча “. Домакини на бяха министърът на защитата, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, командирът на СКСО генерал-майор Явор Матеев, от който получих почетния знак на многонационалното обучение " Trojan Footprint 22 “. На събитието участва и изключителният и пълномощен дипломат на Съединени американски щати у нас Н.Пр. Херо Мустафа, както и дипломати от задачите на останалите страни, чиито въоръжени сили вземат участие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР