Има задържан за убийството на мъж в плевенското село Биволаре,

...
Има задържан за убийството на мъж в плевенското село Биволаре,
Коментари Харесай

Мъжът от Биволаре убит с брадва заради дистанционно? Черепът му бил счупен на 5 места

Има арестуван за убийството на мъж в плевенското село Биволаре, оповестиха от прокуратурата. Случаят е от неделя. Група мъже атакуват гражданин на селото след свада в локално заведение. Мъжът е умрял след нанесен му побой с секира, предава Bulgaria ON AIR.

Близки на жертвата стачкуват в центъра на селото и желаят изселване на другата фамилия.

На коледната вечер фамилията на Мирослав Милев чества с родственици. Малко след празненството, обаче се стига до скандал. Съпругата и дъщерята на жертвата станали очевидци на жестокия побой от комшия.

„ В този миг идват хората от махалата, той отива до тоалетната, чува, че има скандал горе, без да ми се обажда – потегля. Докато го стигна, той се разминава с тях, оставят го на място, само че си нямат и разбиране, че са създали това “, показа брачната половинка на жертва – Ася Ангелова.

„ Никакъв тон, никаква картина. Течеше му кръв от носа му, от устата, от главата. Беше имобилен и хъркаше! Черепът му беше строшен на пет места. Ударът с секира е бил съдбовен “, разяснява дъщерята на Мирослав – Шери Милева.

В свадата се включва и племенникът на Мирослав Милев.

„ За някакво отдалечено за уредба, за което Гринго сподели, че ще пристигна и ще ни срине със земята. Бяха пияни, може би и дрогирани. Участвах в багра, пристигнаха в махалата три коли, слязоха от тях, потеглиха, 15, може и 20 индивида, беше почерняло от хора “, разясни Александър Марчев.

Жителите на Биволаре към този момент събират подписка за изселването на двете ромски семейства, забъркани в случая.

„ Тези хора са две семейства, които са тук от 8-10 години, имат две закупени къщи. В интерес на истината, до момента не е имало такива произшествия, единствено дребни спречквания “, съобщи кметът на Биволаре – Андрей Маринов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР