Има три зодиакални знака, които са най-податливи на грип и

...
Има три зодиакални знака, които са най-податливи на грип и
Коментари Харесай

Топ 3 на най-кекавите зодии

Има три зодиакални знака, които са най-податливи на грип и други болести.

Овен
Те са склонни към дихателни и вирусни инфекции. За страдание боледуват дълго време, тъй като са привикнали да прекарат заболяването на крайник. Те на практика не слушат никого и не си почиват качествено – камо ли да легнат до момента в който са заболели, по тази причина имат проблеми със сърдечно-съдовата система и постоянно - с износването на ставите. Трябва да се грижат повече за себе си.

Рак
Те са много подозрителни и прочувствени, а оттова идва и податливостта им към респираторните болести. Могат да пипнат грип по няколко пъти в един сезон и да заразят всичките си близки и познати. Те са склонни също към разнообразни алергии и астма. Но в случай че Раците решат да се грижат за здравето си, бързо ще засилят имунитета си, а поддръжката на техните близки ще им помогне в това.

Везни
Много бързо могат да пипнат грип – още повече, в случай че постоянно посещават публични мероприятия и употребяват градския превоз. Те ще би трябвало да правят предварителна защита на грипа и настинките, започвайки още през лятото – единствено по този начин заболяването няма да ги надвие през зимния сезон. Склонни са да развият бронхит и пневмония. Други болежки, които може да ги обзет, са болести на опорно-двигателния уред. Струва си да им се обърне по-сериозно внимание.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР